Сімейна трагедія: У Дніпрі батько застрелив сина-АТОвця

Словесна сварка родичів закінчилася вбивством.

Ілюстрація:Високий Замок12 квітня в житловому будинку № 2 на вулиці Агнії Барто у Дніпрі сталося вбивство. Попередньо, словесний конфлікт між батьком і сином переріс в страшну трагедію. Про це пише Информатор, передають Патріоти України.

Відомо, що син - 32-річний чоловік - двічі був у зоні бойових дій АТО. Про це розповіла сусідка, яка знала обох членів сім'ї. Неодноразово, після повернення, між родичами виникали конфлікти, однак те, що сталося того вечора, за її словами, досі не вкладається в голові.

Попередньо, в ході сварки син направив зброю на свого батька, проте той, вивернувшись, відібрав у нього пістолет і зробив постріл.

"Ми живемо тут близько 30 років, знаю їх, як і всі, хто живе тут, двір маленький. Його батько працював в автошколі, він сам - служив в АТО. Вони часто сварилися з різних причин, син наркоманив сильно, мабуть. Знаю, що всіх забрали в той же вечір і відвезли", - розповіла сусідка.

Отримати будь-який коментар в прес-службі Нацполіції не вдалося. Однак факт вбивства підтвердив командир патрульної поліції Дніпра, чий батальйон в той вечір отримав даний виклик.

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...

У 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...