"Сюрприз": Ведучий "Євробачення-2017" розповів, що стане батьком вдруге

При цьому, подружжя зізналося, що друга вагітність не була запланована, однак принесла їм масу радості.
Фото: ЗМІ

Український шоумен, ведучий конкурсу "Євробачення-2017" Володимир Остапчук вдруге готується стати батьком. Про це йшла мова в його інтерв'ю виданню Viva, повідомляють Патріоти України.

У родині Володимира і Олени Остапчуків, ймовірно, чекають на хлопчика. "Всі близькі говорили, що обов'язково треба братика або сестричку для Емми (дочки Володимира Остапчука - Ред). Але ми не планували другу вагітність", - зазначив Володимир.

Дружина ведучого розповіла, що до першої вагітності вони поставилися дуже серйозно, ходили по лікарях, все контролювали. З другим малюком вийшло все трохи інакше."Є такі поняття в медицині як "запланована вагітність і "бажана вагітність". Так ось, з Емілією у нас була саме запланована вагітність, тому що за півроку до цього я потягла Вову по лікарях здавати всілякі тести. Ми дуже серйозно підійшли до цього питання. А так як одного разу ми все це вже виконали, вдруге по лікарях не ходили", - розповіла дружина Володимира Отапчука Олена. Сам же телеведучий, зазначив, що дізнавшись про такий неочікуваний "сюрприз" дуже зрадів.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...