"Сюрпризів" буде багато: Бандерівський гороскоп на 2019 рік

Як житиметься в 2019 році справжнім бандерівкам і бандерівцям, розповідають Патріоти України.

Овни-бандерівці в 2019 році біситимуть всіх своєю енергійністю. Вони хотітимуть вчитися, тренуватися, змагатися, кохатися і робити все це ледь не водночас, жонглюючи справами як пластун, що вихопив з золи одразу чотири гарячих печених картоплі. Звісно що начальство, помітивши таку працеспроможність почне думати, що інші недопрацьовують. Тож в першій половині 2019го можливі конфлікти і суперечки з колегами.

Але закочуйте кулемет назад в криївку, вам вдасться домовитися з цими тупими ледарями (закреслено), заздрісними бовдурами (закреслено), потенційно успішними людьми. В роботі теж все вдаватиметься, цього року ваш девіз: важко в навчаннях – легко в бою.

Щодо особистого життя, кохана людина, можливо, почне розмірковувати про те, чи нема навколо неї когось кращого за вас. Не спішіть припиняти цей сепаратизм в зародку і ви насолодитеся спостеріганням того, як вона переконається наскільки жалюгідними є всі ваші конкуренти. Загалом, це буде рік перемог на всіх фронтах. Не забувайте про це.

Увесь попередній рік Тельці-бандерівці боролися зі своїми страхами і тепер старанно роблять вигляд, що більше їх не залишилося. Але їхні старання не пройдуть марно – в 2019 році ситуація повернеться Тельцям на користь і шишки, набиті на попередніх помилках, надійно захищатимуть їх від нових помилок.

В особистому житті головною новиною може стати те, що воно, власне, з'явиться, і увесь рік ви займатиметеся тим, що облаштовуватимете собі гніздечко.

Близнюків-бандерівців цей рік дуже змінив, навіть якщо вони цього ще не усвідомлюють. Зірки радять їм добре замислитеся над тим, якими вони тепер хочуть бути і яким бачать своє життя, а після цього вже наступати в обраному напрямку без зайвих вагань. Бо у ворога неможна стріляти тремтячою рукою.

В особистому житті також доведеться робити вибір – залишитися з коханою людиною, чи дозволити розуму, а не серцю обирати ваше майбутнє. Вагатися не доведеться тільки по відношенню до свого патріотизму. Зрештою, теж непогано.

Цього року Раки-бандерівці зустрінуть людину, яка переверне все їхнє життя догори дригом. В хорошому сенсі. Невідомо, в якій сфері це буде: кохана людина, новий провідник, чи немовля, але 100%, що зміни будуть на краще.

Разом із тим, зірки радять Ракам-бандерівцям не забивати на те, як вони виглядають, бо власне відображення у дзеркалі дуже важливе для вас, маленькі честолюбні негідники. Тож, якщо ви давно збиралися змінити раціон харчування, записатися у спортзал чи витратити певну кількість грошей на оновлення гардеробу – цей час прийшов.

Леви-бандерівці увесь 2019 рік кататимуться як вареник в маслі, бо в матеріальному плані в них все буде дуже файно і самопочуття від нього не відставатимете. Працюватимете ви багато, але із задоволенням, бо хто ж не любить роботу, коли її подобається виконувати, та ще й платять чудово.

Левам-бандерівцям, які мріють зустріти кохання всього свого життя зірки кажуть, що у вашому курені може з'явитися красивий козак чи шляхтянка, яка примусить ваше серце палати навіть гарячіше, ніж трансляція страти Путіна в прямому ефірі.

Цілком можливо, шановні Діви-бандерівці, що цього року ваше сімейне життя повністю зміниться: в холостих відбудеться весілля, в одружених – поповнення в родині, в самотніх – доленосна зустріч. Зрозуміло, що через такі речі особисте життя вийде для на вас на перший план, і тільки портрет Бандери на робочому столі нагадуватиме, що у вас є і інші важливі справи.

А ще ви виявите, що ваші таланти, які раніше приносили вам тільки задоволення, насправді можуть давати заробіток. Через це деякі Діви-бандерівці навіть підуть зі старої роботи, щоб присвятити більше часу тому, що приносить не тільки гроші, а й задоволення.

Терези-бандерівці увесь 2018 рік були не голодні, вдягали шапку і бронік, слухали маму, тому тепер настав час отримувати подарунки. Наступний рік обіцяє багато приємних несподіванок. По-перше, корисні знайомства. По-друге – підвищення по роботі – нарешті керівництво дасть вам можливість показати, як добре ви знаєте кунг-фу, бойовий гопак і пишете каменти на "Фейсбуці".

З боку протилежної статі Терези-бандерівці відчуватимуть чималий інтерес, чим, до речі, можуть загордитися. Ведіть себе чемно і не крутіть роман з кількома водночас – доля полюбляє сміливих, а не хитродупих.

Перед Скорпіонами-бандерівцями в 2019 році відкриваються перспективи цікаві, наче переписка козаків із турецьким султаном. Увесь 2018 рік ви боролися із своїм внутрішнім Азіровим і здавалося вже, що все марно, але ні – в 2019 році Скорпіони-бандерівці відчують, що всі зусилля не пішли як вода скрізь пісок. Вже на початку року буде блискуче взято першого язика, підстрелено першого ворога, і вороги вивчать на пам'ять ваш звучний позивний. На любовному фронті на вас навпаки чекатиме спокій і затишшя і це вас цілком влаштовуватиме.

Стрільці-бандерівці в новому році позбавляться великого клопіту, який довгий час не давав їм щиро посміхатися. Головне тепер – не передумати і не повернути в своє життя старі звичні негаразди під соусом з ностальгії. Зірки радять потерпіти трошки і не зраджувати себе, роблячи не те, що ви хочете, а те, чого хочуть від вас.

В особистому житті Стрільці-бандерівці, яким здавалося, що їхнє кохання загубилося як посилка з Китаю на українській пошті, зірки просили переказати, що посилку нарешті скоро буде доставлено.

В Козерогів-бандерівців 2019 рік буде наче стіл на Різдво – стільки всього смачненького! Захочеться одразу з'їсти і те, і те, і те, але так можна і об'їстися, тож будьте помірні. Зрозуміли натяк? Як в тому вислові: щоб у вас все було, і вам за це нічого не було.

Зірки кажуть, що визначивши, що для них найважливіше, Козероги-бандерівці зможуть купатися в грошах, або коханні, або піднятися кар'єрними сходами. Доведеться обирати, бо інакше ви тільки витратите сили та час.

Водолії-бандерівці на початку року будуть налаштовані депресивно. Хтось гоцає біля ялинки, а в вас бажання перебити всі кульки, втопити кота в шампанському і повіситися на ялинці, загорнувшись в гірлянду. Коротше, біситиме вас усе з неймовірною силою.

Але вже в середині місяця в житті Водоліїв-бандерівців трапляться події, що виведуть їх зі стану непозбувної бентеги і налаштують на бойовий бандерівський лад. Ну а поки що лікуйте нерви, приймаючи по кілограму мандаринів на добу. Ні, не злипнеться.

Риби-бандерівці напередодні 2019 року дивляться в майбутнє як Настя Приходько в криве дуло і не можуть зрозуміти, чому вони такі умні, а все при цьому так негарно складається. Але буквально через кілька днів від початку нового року в їхньому житті станеться неочікувана подія, що переверне його догори дригом. Подія буде хорошою, хоч спочатку може і налякати Риб-бандерівців своєю величиною.

Щодо всіх інших подій, ви їм можете можете трактувати як хочеться. Мрієте про романтичні стосунки – не відморожуйтеся від тих, хто до вас заграє, хочете нової цікавої роботи – приставайте на пропозиції старшини без усіляких "але".

Джерело: Depo.ua

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...