"Сюрпризи" погоди: По всій території України синоптики оголосили штормове попередження на 25 січня

Сьогодні вдень на дорогах очікується ожеледиця, у західній частині місцями налипання мокрого снігу, ожеледь.

25 січня синоптики оголосили по Україні штормове попередження. Про це повідомив український Гідрометцентр, передають Патріоти України.

Сьогодні вдень на дорогах очікується ожеледиця, у західній частині місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. Крім того, штормове попередження оголошено у Києві та області. Найтепліше сьогодні буде в західних областях, найхолодніше - на сході та у центрі країни, де стовпчити термометрів опустяться до -15…-17 градусів.

Раніше директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда повідомляв, що 25-26 січня буде деяке послаблення морозу, десь на 5-10 градусів, але починаючи з 27-29 (січня) в Україні будуть знову дуже низькі температури повітря.

Ухилянтів повернуть назад? Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України

середа, 8 травень 2024, 10:50

Литва може відмовити в наданні посвідки на проживання чоловікам з України. Зокрема, якщо Київ доведе, що вони відхиляються від військової служби. Про це заявила прем'єр-міністр Литви Інгріда Шимоніте. "Ми не будемо організовувати депортацію або шукати ...

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...