Скандальна російська діва одягла українську вишиванку (фото)

​Ксенія Собчак, яка вже не перший раз одягається в українські вишиванки, в цей раз одяглася в батистовое плаття ніжно-бузкового кольору з автентичними українськими вишитими квітами контрастного жовтого кольору.

Ксенія Собчак з чоловіком Максимом Віторганом. Фото: joinfo.ua.

Відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак з'явилася на публіці в сукні-вишиванці від українського дизайнера Юлії Магдич. Відповідне фото в українському вбранні Собчак опублікувала в своєму Instagram, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Кто тут нагло косолапит???" - іронічно підписала вона знімок.

Слід зазначити, що російська телезірка досі не підтвердила і не спростувала чутки про свою вагітність і в зв'язку з цим останнім часом віддає перевагу вільним нарядам широкого крою.

Собчак вже не в перший раз вибирає вбрання від українських дизайнерів - так, недавно вона з'явилася на відпочинку у Франції в лляному платті з вишитими величезними квітами від Наталії Зінько.

Тепер же ведуча вбралася в батистовое плаття ніжно-бузкового кольору з автентичними українськими вишитими квітами контрастного жовтого кольору.

Всього за 11 годин публікація набрала більше 48 тис. відміток "подобається".

Блогери в свою чергу знову розділилися в думках: хтось зазначив, що вагітність дуже личить Собчак, а інші ж все ще не впевнені, що ведуча скористалася послугами сурогатної матері, а сама приховує цей факт за просторими нарядами.

Слід зазначити, що на офіційному сайті дизайнера Юлії Магдич схожий наряд коштує 1720$ (близько 44 тис. грн). Мабуть, для відомої світської левиці трохи видозмінили традиційний фасон згідно з її побажанням.

Відзначимо, що в сукнях-вишиванках від Юлії Магдич вже з'являлися відомі українські співачки Джамала і Тіна Кароль, британська співачка, актриса, модельєр, а також дочка рокера Оззі Осборна Келлі Осборн.

Юлія Магдич - український дизайнер, народилася у Львові. Мистецтво вишивки в її родині передавалося з покоління в покоління. Бабуся Юлії робила домоткане полотно, мама вишивала, а свята було прийнято відзначати в вишиванках. Незабаром сімейні традиції, яскравий особистий стиль і бажання переосмислити естетику українського народного костюма надихнули Юлію Магдич на створення власного бренду одягу.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...