Скандальна українська блогерка Богуцька насмерть збила людину

Скандальна кримська блогер Ліза Богуцька стала учасником смертельної дорожньо-транспортної пригоди. Про це активістка сама написала у Facebook 9 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Вона зазначила, що аварія сталася ввечері 8 жовтня. "Проїжджаючи своєю смугою на зелений сигнал світлофора, я збила людину, яка вирішила перейти дорогу на червоний сигнал світлофора. Перед моєю машиною людина побігла. Я побачила її пізно", — повідомила вона.

Богуцька зазначила, що пішохід був у стані алкогольного сп'яніння. "Він був добряче напідпитку, це видно навіть на відео, знятому з реєстратора свідка ДТП. Слідом за мною їхав лікар-реаніматолог. Він негайно почав проводити реанімаційні заходи, поки я викликала швидку. Через хвилину підбіг ще один лікар. Серце потерпілого вони завели. А вночі він помер у лікарні", — написала вона.

Пізніше жінка написала у коментарях: "Я його бачила тільки на дорозі. По всьому розуміла, що не виживе". Також блогерка уточнила, що збитий нею чоловік проходить як непізнаний.

Богуцька запевнила, що співпрацює зі слідством і розшукує родичів загиблого. Про те, де саме сталася аварія, вона не повідомила, зазначивши, що жодних інтерв'ю журналістам поки не дає.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...