Скандальна українська співачка-зрадниця похвалилася новим досягненням у РФ (фото)

"Шансон року" - щорічна російська премія. За традицією нагородами відзначаються виконавці за особливі досягнення в області авторської балади.

Фото: 24smi.org

Народна артистка України, колишня народний депутат від "Партії регіонів" і наближена до екс-президента України Віктора Януковича опальна естрадна співачка Таїсія Повалій похвалилася нагородою, отриманою в Росії, повідомляють Патріоти України.

У суботу, 21 квітня, співачка отримала премію "Шансон року", вручення нагород відбулося в Кремлівському Палаці. Цим Повалій похвалилася у своєму Instagram-акаунті.

"Премія "Шансон року"! "Серце - будинок для любові"! Дякую Михайлу Гуцерієву та Вікторії Коханій за пісню", - підписала артистка кадр з нагородою.

Зазначимо, що премію отримала ще одна співачка з українським корінням - Наташа Корольова.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...