Скандальна українська телеведуча стала автором провокаційної книги з етикету

Книга являє собою версію іронічних правил хороших манер від Ольги Фреймут.

Популярна українська телеведуча, директор Школи леді реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" на Новому каналі Ольга Фреймут завершила роботу над авторською книгою з етикету. Книга, яку сама авторка вважає "літературною провокацією", отримала назву "Школа пані Фреймут: Етикет". Про це повідомила прес-служба Ольги, передають Патріоти України.

Книга являє собою версію іронічних правил хороших манер від Ольги Фреймут. "Це не гра в бісер, не гра у класики, але і не коучинг для малюків. Книга - аж ніяк не виправна колонія, тут нікого не змушують робити "так і не інакше". Тому насправді немає ніяких комільфо, та й поняття краси - це окрема ритуалогія. Можливо, ви вийдете на новий рівень гри, якщо непомітно і красиво порушите правила comme il faut", - зазначила автор.

Далі подані кілька цитат з книги:

"У дитинстві я так хотіла, щоб з нами жило козеня - і бабуся погодилася відразу. Вона поселила його у своїй квартирі в затишній кухні коло креденсу (буфет для посуду - Ред.) з китайським порцеляною. Вона, як і я, була кар'єристкою, виходила заміж тричі, любила, а на календарях у неї чомусь завжди був березень.

***

Все починається з дитинства і сім'ї. Якщо ви, перш ніж зайти в "дитячу" кімнату своєї дитини, постукаєте, то і ваша дитина не зайде у вашу кімнату без дозволу. Кращий спосіб виховання - це любов і власний приклад.

***

Поставте мету. Напишіть покроковий план. Наприклад, стати графинею Лемківщини. Перший крок: позбудьтеся того, що вам заважає відчувати себе графинею. Продепілюйте ноги. Коли будете танцювати полонез, кошлатість стане перешкодою. Далі - запитаєте друзів, сусідів, посла Великобританії, чи не мають вони випадково номера телефону графа Кентського або Йоркширського? Коли будете мати контакти, домовтеся з аристократом про зустріч. Закохайте його в себе. І запросіть жити в місті Стрий.

***

Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть в душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук - до кого босі ноги заведуть.

***

Попросіть рідну людину послухати, як ви їсте. Іноді так смачно буває, що зуби ламають їжу, як більшовики подільські святині. Пережовуйте плавно. Беззвучно. Одна моя родичка - красива жінка - але нагадує під час чаювання ураган. Так голосно і завзято вона п'є.

***

Поєднуйте мільйони справ одночасно. Вчіться в університеті, слухайте лекції в інтернеті, качайте звивини і прес. Якщо хочеться, працюйте президентом країни і сміливо можете вагітніти. У вас є на все одне життя. Єдине. Ви ж не хочете у старості залишитися з котом на колінах?"

"Моя книга, як і телешоу, має викликати емоції, сильні і суперечливі. І щоб можна було і повчитися, і розважитися, як у грі. Однак, крім розваги, у виданні ви знайдете і серйозні поради", - розповіла Фреймут.

Також Фреймут наголосила, що своєю книгою вона спробувала дати відповідь на риторичне запитання: леді народжуються або ними стають? Крім цього, робота допоможе сучасним жінкам зрозуміти, як тамувати емоції, плакати, вийти заміж і мати гарний вигляд, а разом з цим полюбити себе і ближнього.

"Ця книга написана як для себе. Тому що існує етикет для всіх, а це - особисті правила, які придумую і порушую я. Тому вибачте за екстравагантність, але те, що ви прочитаєте - буквально не повторюйте в домашніх умовах. Читайте так, як дивитеся на картини Дега, щоб після споглядання його "Танцкласу" хотілося займатися не балетом, а любов'ю", - порадила Ольга.

Опублікував: Олег Устименко

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...