Сказали, що сам не бажає: В Одесі загинув перехожий, якого відмовилася забирати швидка

Правоохоронці вважають, що хлопець був в стані алкогольного або наркотичного отруєння.
В Одесі помер чоловік, якого лікарі не забрали в лікарню. Фото: odessa.net.ua.

В одному з парків Одеси був знайдений труп чоловіка. За словами очевидців, хлопець, сидів на лавочці в сквері ще з вечора, передають Патріоти України.

"Вранці він був уже на газоні біля пам'ятника ледь живий. Працівники кафе дали йому каву, полили водою. Коли він трохи прийшов до тями, то пересадили під дерево, а після викликали швидку", - розповідають свідки.
На місце прибула карета швидкої допомоги, але госпіталізувати чоловіка медики не стали. "Швидка приїхала, лікарі оглянули, виміряли тиск, запитали, чи готовий госпіталізуватися. Він промимрив щось нерозбірливе. Працівник швидкої сказав: "Ось бачите, він відмовляється від госпіталізації", - зазначили люди.
Через деякий час чоловік помер і перехожі викликали поліцію. За інформацією ЗМІ, правоохоронці кажуть, що хлопець перебував в стані алкогольного або наркотичного отруєння.
Прес-служба Нацполіціі в Одеській області пізніше повідомила, що зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Умисне вбивство". Для встановлення причин смерті тіло хлопця направили на судово-медичну експертизу.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно