Скажені "свині" штурмують міста України. Чи є порятунок?

Ще одна невдала спроба Опоблоку нагадати про себе. Все, до чого торкається скрепна рука, приречено на вигнивання...

Оскаженілі свині рано чи пізно знайдуть свій кінець у якомусь болоті. (Це я про Опоблок та сепарів, якщо хто не зрозумів).

Опоблок, здаєтся, пішов на штурм, вишокувавши звичну для себе форму - свині. Той не дивно, бо його лави мають "експєрта" з розмноження саме цого виду свійскої худоби - пана Новинського, який до зміни прізвища на "сукуправославную" величався серед друзів "свинопас".

Саме Опоблок і купив пару тисяч підписів під петиціями, створеними так само штучно (краще б гроші хоча б на нову листівку свою витратили, бо це вже смішно). Про які петиції мова? А ось:

Хоч і регіт бере, коли таку дурню читаєш, але злість на видання, які постять проросійську пропаганду все ж є, от навіщо? Скажіть мені? Чи справді вважають нас за дурнів? Чи ми не бачимо у що перетворились - Крим, Донбас, Сирія? Все, до чого торкається скрепна рука, приречено на вигнивання.

А цю статтю "зідрав" з "Антікора"; дуже сподіваюсь, що хтось з редакції запостив її випадково, не маючи на увазі кинути читачам у обличчя "руськой" гидоти.

"П'яте велике місто України виступило з вимогою відновити економічні зв'язки з Росією. Жителі Кропивницького просять керівництво міста, і держави, відновити економічні відносини з Росією. Петиція з такою пропозицією з'явилася на сайті міськради, її підписали понад 2000 жителів. Кількість людей, які підтримали таку ініціативу, перевищило 2 тисяч осіб.

Петиція стала обов'язковою для розгляду керівництвом регіону. До слова, керівництво міста та області вже попросили готувати відповідні звернення до ВР. У тексті вимога чітко обґрунтували, головний аргумент - непорозуміння між Україною і ЄС.

«За словами нашого Президента, наслідки економічних санкцій з боку Росії склав 15 млрд. Доларів США. Ми втратили від 90 000 до 120 000 робочих місць, а експортна валютна виручка скоротилася в шість разів. У той же час, економічна вигода від угоди про Асоціацію з ЄС - мінімальна, за мізерні квоти, надані українським виробникам. У той же час значно скоротився товарообіг з країнами СНД (Білорусь, Казахстан, Молдова).

Таким чином, для недопущення зубожіння нашого народу, ми повинні проводити велику свідому, національно-орієнтованої, патріотичної зовнішньоекономічну політику. Нам треба активізувати негайне повернення традиційних ринків експорту наших товарів, для збільшення валютних надходжень і зменшення безробіття.

Для цього ми пропонуємо створити міжурядову робочу групу між Україною і РФ, як головуючої в СНД, націлену на розробку відповідної дорожньої карти », - йдеться в петиції. Зауважимо, що жителі України масово виступають за відновлення зв'язків з Росією. Нещодавно подібного роду петиції зареєстрували жителі Полтави, Дніпра (колишній Дніпропетровськ) і жителі Чернігова", - пише видання.

Якщо 2000 підписали таку, чому б 200000 не підписати протилежну?..

Опублікував: Лука Радванський

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...

"Я був не згоден із політикою своєї країни": Росіянин розповів, чому воює у складі 3-ї штурмової бригади

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:26

Боєць на позивний "Барсік" 2014 року приїхав з Росії та долучився до "Азову", щоб захищати Україну. 2022 року він знову пішов на фронт та воює у складі 3 штурмової бригади. Про це він сказав в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Український ...