"Скільки можна вас возити?": У Києві водій маршрутки вигнав сина загиблого героя АТО

Користувачі мережі пропонують відправити хама на фронт.

Фото: ФБ

У вівторок, 12 грудня, в Києві водій маршрутки вигнав з салону сина загиблого на Донбасі бійця антитерористичної операції (АТО). Про це на своїй сторінці в Facebook написала Тетяна Циганок, повідомляють Патріоти України.

"Вчора 12.12.17 водій маршрутки 716 (ст.метро Нивки-Вишневе) вигнав мого сина з маршрутки, коли він показав посвідчення сім'ї загиблого в АТО, сказавши, що вже є пільговики і скільки можна вас возити. Давайте зробимо його "відомим", - написала вона.

Варто зазначити, що пост жінки активно коментують в мережі.

"А що, в маршрутці нікого не знайшлося, щоб заступитися за дитину?", "Відправити дебіла в АТО, на розмінування", "Ганьба", "Дайте фото в військкомат", - пишуть в інтернеті.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...