Скільки вкрали? Мережу обурила "корупційна" ялинка в Запоріжжі (фото)

Прикрашання ялинки коштувало бюджету Запоріжжя 42 тисячі гривень, хоча на іграшки не витратили ні копійки.

Ялинка в Запоріжжі. Фото: ФБ

"Слухайте, може я чогось не розумію. Прикрашання цієї ялинки іграшками коштувало бюджету Запоріжжя 42 тисячі гривень", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Тетяна Гончаренко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Це без самих іграшок - всі іграшки зробили діти в садочках та школах. Сам процес їх розвішування обійшовся в 42 тисячі.

Ну окей, потрібна була вишка. Але яка ж має бути зарплата цих розвішувальників, при такій вартості роботи? Вони впорались за вихідні.

UPD: Вчиталась, що за експлуатацію техніки при розвішуванні іграшок окремо заплатили ще 28 тисяч. Тобто 42 - це тільки робота людей".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...