Скоро зброю приноситимуть на уроки? У Київській області відразу в двох школах діти розпорошили сльозогінний газ

Відповідальність за "подвиги" своїх діточок нестимуть неуважні батьки

У середу 21 листопада, в Київській області було зафіксовано два факти розпилення газу в школах. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі області, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіціі області.

Перший випадок стався в Білій Церкві. Один з учнів 9 класу приніс з собою балончик без маркування. На перерві, коли він почав їм хвалитися, однокласник вихопив балончик у нього з рук і розпорошив газ. Потерпілих не було - приміщення школи провітрили, евакуацію було вирішено не проводити.

На батьків обох школярів, причетних до розпорошення газу, було складено адміністративні матеріали за ст. 184 КУпАП - невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей. Матеріали будуть передані в суд для прийняття рішення. Батькам загрожує штраф до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів.

В одній зі шкіл Василькова також був розпорошений невідомий газ. Керівництво школи прийняло рішення про евакуацію учнів. З будівлі вивели 22 класи - близько 400 школярів.

На місці події працювали співробітники ювенальної превенції поліції Київської області і група реагування патрульної поліції. Вживаються заходи для встановлення особи розпилений газ.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...