Скоро звалиться? Окупанти запустили рух на Керченському мості (відео)

Окупанти планують відкрити Кримський міст, який з'єднає материкову частину РФ і анексований півострів, 15 травня або днем пізніше.

Скріншот

У неділю ввечері, 13 травня, окупанти відкрили рух по шляхопроводу на перетині автоподходу до Кримського мосту і шосе Героїв Сталінграду в Керчі. Про це заявили в прес-службі комітету дорожнього господарства анексованого Росією Криму, повідомляють Патріоти України.

Як зазначається, новий об'єкт дозволить розвантажити сполучення між двома мікрорайонами Керчі. "Рух запущено. Тепер зверху шляхопроводом довжиною 1,8 кілометра зможуть рухатися громадський транспорт і пішоходи. У нижній частині – транспорт, що рухається до Кримського мосту і назад, після запуску руху автопідходом до мосту", – йдеться у повідомленні.

Дивіться відео відкриття частини Кримського моста:

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...