Скрепам - аби випити: У Росії жінка обміняла чужого удава на пляшку горілки

У Санкт-Петербурзі заради випивки жінка вирішила віддати удава двом випадковим перехожим.

Удав. Ілюстрація:life.ru

Мешканка Санкт-Петербурга Ірина Андріївська розмістила в соціальних мережах оголошення про пошук свого удава. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.

Жінка будувала для улюбленого вихованця зручний тераріум і на цей період віддала рептилію на прізвисько Кассандра своїй свекрусі. Однак родичка Ірини, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вирішила продати удава двом випадковим перехожим за пляшку горілки.

Ірина почала шукати Кассандру за допомогою соцмереж, уточнюючи, що рептилія дуже голодна і небезпечна. Незабаром господині змії зателефонувала жінка, яка заявила, що її син приніс додому рептилію, яка підходить під опис якраз в день зникнення. Жінка переживала, що удав може з'їсти домашню собаку - йоркширського тер'єра - і тому без жалю віддала змію законній власниці.

Зараз Кассандра знаходиться у відмінному стані і вже повернулася до своєї господині.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...