Скрепам не звикати: У найближчі дні окупований Крим залишиться без електроенергії та транспортного сполучення з РФ

Керченська переправа та так званий енергоміст можуть припинити свою роботу через несприятливі погодні умови.

Керченська переправа найближчими днями зупиниться. Ілюстрація:vkurse.ua

Протягом найближчих трьох днів в Криму може припинити роботу Керченська переправа, а також Керченський енергоміст. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

Як повідомило видання, з 23 до 26 жовтня у зв'язку з поганим прогнозом погоди поромна переправа, якою з'єднуються окупований півострів з Російською Федерацією може припинити свою роботу. У разі, якщо прогноз не виправдається, поромна переправа буде працювати в звичайному режимі.

Як відомо, минулого понеділка переправа також не працювала через сильний вітер. Зараз поромна переправа - єдина наземна транспортна гілка, що з'єднує Крим з Росією. Також з Криму в Росію можна дістатися літаком, проте з липня поточного року вильоти в ньому постійно скасовують і затримують.

У Бахчисарайську адміністрацію сьогодні надійшов документ, що найближчим часом - з 22 по 23 жовтня на Керченському енергомості проводитимуться планові ремонтні роботи, в зв'язку з чим він буде повністю відключений.

Як відомо, потужності цього об'єкта вистачає Криму на 80%, а отже півострів фактично добу буде без електроживлення. Як відомо, перехід постачання Криму на російський енергоміст стався поетапно протягом року - останню гілку запустили в березні 2016 року.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...