Скрепна нахабність: Російський турист у Криму припаркувався на пам'ятнику (фотофакт)

Для правової оцінки паркування особистого автомобіля на даху історичного доту до правоохоронних органів Севастополя був відправлений відповідний запит.

Фото:kr24.com.ua

У Севастополі нахабний водій поставив своє авто в неналежному місці. Обурені жителі півострова оприлюднили фото, на якому турист з Росії припаркував своє авто на історичному пам'ятнику, інформують Патріоти України.

Відзначається, що на оглядовому майданчику мису Фіолент поблизу ЖК "Фіолент Village" городяни помітили на даху командного пункту берегової батареї № 623 припаркований автомобіль "Опель" з реєстрацією у Ставропольському краї.

"Для мене особисто те, що я побачив, здалося чимось абсолютно диким і неприйнятним" - прокоментував ситуацію один з севастопольців.

Для правової оцінки паркування особистого автомобіля на даху історичного доту до правоохоронних органів Севастополя був відправлений відповідний запит.

Шокований діями російських туристів і глава регіональної громадської організації по збереженню об'єктів культурної спадщини "Морський форт" Григорій Донець.

"Вперше чую і стикаюся з тим, щоб на об'єкт культурної спадщини заїхала машина. Федеральний 73-ФЗ і наш регіональний закон "Про охорону об'єктів культурної спадщини" передбачає адміністративну та кримінальну відповідальність за подібні дії. Звернення в поліцію - це абсолютно правильно, але я б рекомендував звернутися ще в управління охорони культурної спадщини уряду Севастополя" - порадив він.

Донець нагадав, що командний пункт 623-ї ББ входить в зафіксований постановою уряду Севастополя 98-пп від 9 лютого 2017 перелік об'єктів культурної спадщини.

Джерело: KR24.com.ua

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...