Скрепна "робота": У Росії спіймали диякона, який постачав наркотики в'язням

Диякон доставляв за тиждень 150-200 грамів героїну.

Ілюстрація: volynpost.com

В Самарській області відкрили кримінальну справу на диякона самарського Свято-Воскресенського чоловічого монастиря. Його затримали при спробі передати партію героїну. Чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння у момент затримання, повідомляють Патріоти України.

Диякона затримали співробітники наркополіції спільно зі співробітниками виправної колонії, коли той перекидав на територію місця ув'язнення 50 грамів героїну, інформує ТАСС.

30-річний уродженець Уфи, за професією тесляр, став дияконом Російської православної церкви ще у 2009 році. Як він розповів, наркотики почав вживати у 2014 році. Тоді він тимчасово покинув монастир та влаштувався на роботу в фірму по складанню меблів.

Однак у 2015 році знову повернувся в монастир, а згодом отримав пропозицію від невідомої особи, яка телефоном представилась як "поп".

Служителю церкви запропонували бути кур'єром на території колонії. За ці послуги чоловіку належали грошова винагорода і, власне, сам наркотик.

Відомо, що він доставляв за тиждень 150-200 грамів героїну: під'їжджав на таксі до колонії й перекидав згортки через паркан. Проте диякона затримали буквально через місяць такої "роботи".

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...