Скрепно: У Росії мати отруїла алкоголем шестимісячного сина та "сховала" в курнику

Якщо провина жінки буде доведена, їй загрожує до двох років позбавлення волі.

Ілюстрація: babynolog.ru

26-річна мешканка міста Петровськ-Забайкальський (Росія) нагодувала шестимісячного сина сумішшю з алкоголем. Тіло загиблої дитини мати сховала в курнику, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася 1 вересня. Під час приготування суміші для годування дитини жінка через недбалість додала в неї алкоголь і нагодувала сина.

Через деякий час дитина померла. Злякавшись, жінка заховала тіло немовляти в курнику, де його виявив її чоловік, повідомляє слідком РФ.

Судова психолого-психіатрична експертиза визнала обвинувачену такою, що здатна віддавати звіт власним діям. Кримінальну справу направлено до суду.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...