Скрепно: У Росії таксист погрожував клієнтці зґвалтуванням за те, що у неї не було дрібних купюр

​У Гатчині Ленобласті поїздка в таксі закінчилася загрозою згвалтування. Жінці, у якої не було розмінних грошей, щоб заплатити за послуги, довелося ховатися від розлюченого водія в під'їзді будинку і чекати, поки він не поїде

Ілюстрація: valuta.dp.uaМешканка Гатчини заявила в поліцію про домаганнях і загрози таксиста через відсутність у неї дрібних грошей, повідомляють Патріоти України з посиланням на Life.

За словами Генрієтти М., 6 лютого вона викликала таксі, щоб відвезти своїх семирічних синів до школи. При цьому диспетчеру жінка сказала, що у неї купюра 1000 рублів і буде потрібно здача. Оскільки їхати було недалеко, вартість поїздки могла скласти близько 100 рублів. Прибулому водієві вона також повідомила про здачу.

Водій розлютився, став погрожувати мені згвалтуванням, говорити, що розіб'є мені голову - все це на очах у дітей. Потім він виліз з машини і пішов до нас, ми втекли від нього в під'їзд.

Жінка відразу ж подзвонила в компанію і розповіла диспетчеру про те, що трапилося. Їй дали номер відділу по контролю якості і запропонували надіслати іншу машину.

Обурена клієнтка, після того як відправила дітей в школу, написала заяву в поліцію. Як повідомили в ГУ МВС по Петербургу і Ленобласті, заява була прийнята в місцевому відділі поліції і проводиться перевірка.

У таксомоторної компанії уточнили, що інформація про інцидент буде передана керівництву.

"Мікровампіри": Вчені розповіли про істот, які харчуються людською кров'ю

четвер, 18 квітень 2024, 12:14

Вчені провели дослідження та підтвердили існування організмів на Землі, які наділені характеристиками вампірів. Йдеться про бактерії, які живляться людською кров’ю. Про це інформує Daily Mail, передають Патріоти України. Як свідчить дослідження вчених ...

ТОП-5 найбезпечніших країн на випадок, якщо почнеться Третя світова війна

четвер, 18 квітень 2024, 11:28

У час, коли загроза Третьої світової війни щороку зростає на фоні військової агресії в Україні, Ізраїлі та конфлікту в Таїланді британці задумалися над країнами, де можна безпечно перечекати так званий апокаліпсис, передають Патріоти України. Як зазнач...