Скрепно: У Росії в дітей відбирають плюшевих ведмедиків, щоб не викликали... інтерес до сексу

​Тюменський батьківський комітет запропонував заборонити дітям грати з плюшевими ведмедиками, тому що ці та інші іграшки "нав'язують дітям культ смерті" і "дезорієнтують їх в світі добра і зла".

Ілюстрація: mywishlist.ru

Асоціація батьківських комітетів і співтовариство (АРКС) направили голові Комітету Державної Думи Федеральних Зборів РФ лист, в якому йдеться про стурбованість ринком дитячої ігрової продукції, передають Патріоти України.

На думку Родкомітета, деякі дитячі іграшки можуть завдати серйозної шкоди здоров'ю і розвитку дітей. Особливо батьків лякають іграшки окультного змісту, тобто вампіри, відьми, ляльки-монстри. Вони також проти іграшок з демонічними образами і мерцями.

"Це нав'язує дітям культ смерті та формує в їх свідомості позитивне ставлення до поганих і навіть небезпечних речей, дезорієнтує їх у світі добра і зла", - заявили громадські працівники.

Під заборону можуть потрапити солдатики, плюшеві ведмеді та інші іграшки, які можуть викликати агресію або інтерес до сексу у дітей.

Громадські працівники заявляють, що багато іграшок псують дітей, розвивають їх ранню сексуалізацію. Наприклад, на прохання Родкома Ставрополя прокуратура зняла з продажу "Фанти", тому що вони нав'язували вільні статеві стосунки і гомосексуалізм.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.