Скрепно: У Росії влаштували хресну ходу проти шашличної

Релігійним активістам не подобається будівля колишньої шашличної.

Напередодні у Москві поблизу Спасо-Андроникового монастиря пройшла хресна хода, ініціатори якої вимагали зруйнувати колишню радянську шашличну, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Дождь".

Так, на думку так званих релігійних активістів, вищезазначений заклад громадського харчування розташовується на території храму, відтак вони вимагають провернути землю РПЦ.

Зауважимо, що лідером ходи став колишній віце-губернатор Кіровської області Сергій Карнаухов, який прославився ініціюванням першої кримінальної справи проти російського опозиціонера Олексія Навального – саме за його показами на політика завели справу "Кіровлісу", судимість за якою перешкоджає Навальному брати участь у президентських виборах 2018 року.

До слова, Карнаухов переконує, що будівля, в якій розміщувалася шашлична, стоїть на древніх похованнях і там всюди лежать кістки Рюриковичів і Гедиміновичів.

Щоправда, як підкреслюють журналісти ресурсу, власники будівлі заявляють, що Карнаухов сам ці кістки там розкидав.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...