Скрепно: ​Покинутий дитсадок в Алушті перетворили на притон для наркоманів​ (фото)

У соцмережі обговорюють шокуючі реалії "русского мира".

"Рядом с кадетским корпусом находится заброшенное здание, говорят это бывший детский сад. Часто с ребятами замечали, что по вечерам там кто-то постоянно тусуется, решил сходить на экскурсию и всё стало на свои места", - пише у своєму блозі Владислав Нижеголенко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Заброшенный садик открыт абсолютно для каждого, вот он и притягивает нариков. Мусора куча, куча бульбуляторов, разрезных бутылок... Хоть бы ограничили туда проход, часто замечал, что там и дети гуляют, а это не очень безопасно!"


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...