Скрепи погуляли: На Росії моряки до смерті напилися метанолу

Далекосхідне слідче управління на транспорті Слідчого комітету РФ порушило за фактом загибелі чотирьох моряків справу.

Ілюстрація: proxy.dev.zr.ru

На Камчатці в результаті вживання спиртовмісної рідини отруїлися дев'ятеро членів екіпажу риболовецького судна далекого плавання "Изумруд". Про це повідомив заступник голови крайового уряду Валерій Карпенко, передають Патріоти України.

Він розповів, що повідомлення про те, що трапилося надійшло на станцію швидкої допомоги 14 березня рано вранці за місцевим часом. На виклик виїхали п'ять медичних бригад. "Проте четверо людей померли ще до прибуття судна в порт Петропавловська-Камчатського", - повідомив Карпенко.

За його словами, крім того, четверо моряків після надання їм лікарської допомоги були доставлені у відділення терапії лікарні № 2 Петропавловська-Камчатського, ще один потерпілий потрапив до реанімації камчатської крайової лікарні імені Лукашевського, його стан оцінюється як вкрай важкий.

За попередніми даними, перед смертю вони пили метиловий спирт. Далекосхідне слідче управління на транспорті Слідчого комітету РФ порушило за фактом загибелі чотирьох моряків справу за частиною 3 статті 238 КК РФ ("Збут товарів і продукції, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності до смерті більше двох осіб").

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...