Скрепи проти своїх: Син луганського блогера дав "МГБ "ЛНР" свідчення проти батька (відео)

Вадим каже, що з батьком майже не спілкується.

Син полоненого "МГБ" "ЛНР" луганського блогера Генадія Беницького Вадим Беницький прокоментував затримання батька На відео, розповсюджене "МГБ" "ЛНР", Вадим каже, що з батьком майже не спілкується, передають Патріоти України.

"Я знаю, що він не працює з 2014 року, до того працював в якійсь фірмі, яка конкретно, я не знаю. Дома сидів, я так думаю, і гидоту цю у Фейсбуці писав. Пару разів писав про університет, де я працюю. У мене через це проблеми були. А так я не дивився, перевіряв, щоб він про мене нічого не писав", - сказав Вадим.

Він додав, що його батько писав про те, "як тут усе погано, як тут усе захопили, про те, які тут усі погані". Відповідаючи на питання: "Ви не спілкуєтеся з батьком на цій підставі", він відповів: "В тому рахунку і на цій".

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...