Скрепи шаленіють: Окупанти запропонували кримчанам нове ім'я для дітей - "Генератор"

Окупанти пропонують жителям Крима називати дітей Світланами та Генераторам

Ілюстрація: ЖЖЖителям окупованого Криму пропонують нове ім'я для дітей «Генератор». З такою ініціативою на позачерговій сесії 4 грудня виступив так званий "голова Держради Криму" Володимир Константинов, повідомляють Патріоти України.

«Дівчаток називають Свєтами. У Держраді виникла абсолютно оригінальна пропозиція – хлопчиків забули, називати їх Генераторами. Буде дуже добре ім'я Генератор Іванович. Скорочено Гера – зовсім непогано», – сказав Константинов.

Він зазначив, що надзвичайна ситуація в Криму «породила не тільки проблеми і страждання, але і жарти свого періоду». «Я сам чув від людей, коли вони заговорюються в чергах: «Дайте 200 ватт ковбаси», тому що сьогодні в ватах і мегаваттах в Криму розбираються абсолютно всі», – розповів окупант.

Дизель-генератори зараз у Криму один з найбільш ходових товарів через припинення поставок електрики на півострів з материкової України. Генератори встановлюють власники магазинів, перукарень, різних контор та приватних будинків.

22 листопада через підрив електроопор у Херсонській області в анексований Росією Крим перестала надходити електроенергія з материкової частини України. На півострові оголосили режим надзвичайної ситуації. Крим забезпечується електроенергією, виробленою джерелами кримської генерації і дизельними генераторами.

Президент Росії Володимир Путін, який прибув увечері в середу, 2 грудня, в Крим, взяв участь у церемонії запуску першої нитки енергомосту з Кубані в Крим.

МЗС України висловило Росії протест щодо цього візиту Путіна на півострів, вкотре наголосивши, що це тимчасово окупована територія України.

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...

Страсна субота - наймістичніший день Великого посту: Що не можна робити в цей день

субота, 4 травень 2024, 5:00

У Вдень у Велику суботу в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі щороку очікують на сходження Благодатного Вогню, частки котрого.у наші часи швидко розповсюджуються православним світом. За день до Великодня християни східного обряду зустрінуть Велику, або...