Скрепи шаленіють: Жителі Росії "підірвали" мережу селфі з телевізійним Путіним

Масове викладання світлин з Путіним в телевізорі у черговий раз свідчить про масштабне ідолопоклонство, яке вразило свідомість більшості росіян.

Росіяни масово робили світлинина фоні Путіна в телевізорі. Фото: Fаcebook

З ранку 1 січня 2016 соціальні мережі і численні пабліки буквально заполонили різноманітні світлини жителів Росії, які фотографувалися на тлі Володимира Путіна в телевізорі під час його вчорашнього привітання з нагоди Нового Року. На цьому звернув увагу користувач Facebook з ніком Іван Гриненко, інформують Патріоти України.

"По тегу ‪#‎Путин в ‎Instagam, например, твориться ад преисподней, россияне обнимаются с телеком, подставляют ладошки (типа держу Володьку), целуются с телеком, просто фотографируются на фоне ящика с ним с серьёзным лицом или с салатом, или с детьми... Что с этими людьми бл**ь? Связь с ящиком неразделима. Нет, он точно банки с водой заряжает энергией! Или тарелки с оливьехой. Кароч, ребята ещё очень долго будут вставать с колен", - написав він в описі до повідомлення.

При цьому він зазначив, що в Україні навряд чи стали фотографуватися на тлі телевізора під час виступу президента.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно