Скрепи шуткують: "Как поплавали?" - уповноважений Путіним з прав дітей нечисленним дітям, що вижили в трагедії на озері (відео)

Омбудсмен РФ Астахов відвідав в лікарні врятованих дітей. Діти не зрозуміли питання дядечки.

Діти, яких пощастило врятувати на Сямозері. Фото: tvk6.ruУповноважений при президентові Росії з прав дитини Павло Астахов запитав у дівчинки, що вижила під час шторму на озері Сямозеро в Карелії: "Как поплавали?", - повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство РЕН-ТВ.

"Ну что, как поплавали?" - запитав дитячий омбудсмен. Замість дівчинки на питання Астахова відповіла жінка, що знаходилась в палаті, сказавши: "Слава Богу, вижили".

Як відомо, 18 червня група з 51 людини, що складалась в основному з дітей у віці 12 і 13 років, потрапила в шторм на озері Сямозеро. За інформацією на сьогоднішній день, загинули 15 дітей.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...