Скрепи у своєму репертуарі: На головну площу райцентру РФ поставили новорічну ялинку, по-варварськи спиляну на сусідній вулиці (фотофакти)

Символічно. Злочинна справа сталась на перетині вулиць Леніна і Крупської. Дурні та дороги мабуть як ніколи злободенні питання для путінської Росії.

Начальник управління житлово-комунального господарства міста Чебаркулі в Челябінській області Андрій Морозов наказав спиляти ялинку посеред міста, щоб встановити її задля святкових заходів на головні площі. Виник скандал. Чиновника позбавили посади. Однак деревце не повернути, , зазначають Патріоти України.

Інформація про те, що влада міста дала вказівку спиляти ялинку на перетині вулиць Леніна і Крупської для головної площі, спочатку з'явилася в соціальних мережах. Користувачі висловлювали обурення і скаржилися, що дерево росте довго, а «назад його вже не приклеїш».

«Залишається сподіватися, що навесні на місці цього, тепер всім відомого пенька, посадять нові дерева», - йдеться в повідомленні групи «Типовий Чебаркуль» в соцмережі.

За словами мера міста Сергія Ковригіна, спилювання ялинки стало останньою краплею в переповненій чаші обурення. Раніше до Морозова були й інші претензії. Мер підтвердив, що в зв'язку з інцидентом Морозов пішов у відставку.

Адвокат розповів, скільки в'язнів насправді хочуть воювати

середа, 8 травень 2024, 21:30

На думку адвоката Сергія Старенького, невелика кількість ув'язнених виявить бажання воювати. За різними оцінками, якщо тисячу осіб мобілізують, "то це буде велика кількість". Верховна Рада сьогодні, 8 травня, ухвалила закон про мобілізацію засуджених о...

"Веде своє життя у країні, яка знищує нас": Відомий український тренер емоційно розкритикував Тимощука, який залишився в Росії

середа, 8 травень 2024, 20:54

Український футбольний тренер В’ячеслав Грозний висловив свою думку про колишнього гравця Шахтаря та збірної України Анатолія Тимощука, я кий після повномасштабного вторгнення РФ залишився працювати у Зеніті із Санкт-Петербурга. Грозний заявив, що вваж...