Скрепи у своєму репертуарі: На головну площу райцентру РФ поставили новорічну ялинку, по-варварськи спиляну на сусідній вулиці (фотофакти)

Символічно. Злочинна справа сталась на перетині вулиць Леніна і Крупської. Дурні та дороги мабуть як ніколи злободенні питання для путінської Росії.

Начальник управління житлово-комунального господарства міста Чебаркулі в Челябінській області Андрій Морозов наказав спиляти ялинку посеред міста, щоб встановити її задля святкових заходів на головні площі. Виник скандал. Чиновника позбавили посади. Однак деревце не повернути, , зазначають Патріоти України.

Інформація про те, що влада міста дала вказівку спиляти ялинку на перетині вулиць Леніна і Крупської для головної площі, спочатку з'явилася в соціальних мережах. Користувачі висловлювали обурення і скаржилися, що дерево росте довго, а «назад його вже не приклеїш».

«Залишається сподіватися, що навесні на місці цього, тепер всім відомого пенька, посадять нові дерева», - йдеться в повідомленні групи «Типовий Чебаркуль» в соцмережі.

За словами мера міста Сергія Ковригіна, спилювання ялинки стало останньою краплею в переповненій чаші обурення. Раніше до Морозова були й інші претензії. Мер підтвердив, що в зв'язку з інцидентом Морозов пішов у відставку.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...