Скрепи у своєму стилі: На Балі поліція застрелила росіян-грабіжників

За попередньою інформацією, на обмінний пункт напало угруповання з семи осіб.
Росіяни пограбували обмінний пункт. Фото: Bali Times.

На Балі двоє росіян загинули в перестрілці з індонезійською поліцією після пограбування обмінного пункту. Як повідомили представники посольства РФ у Джакарті в коментарі "РІА Новини", ще одного підозрюваного затримали, іншим вдалося сховатися, передають Патріоти України.

"Поліція острова Балі стверджує, що двоє вбитих і один затриманий підозрюваний у пограбуванні обмінного пункту – громадяни Росії. Подробиць події ми поки не знаємо. На Балі вже перебуває завідувач консульським відділом посольства. Він повідомив, що паспортів убитих і затриманого поліція поки не надавала, але поліцейські наполягають на тому, що підозрювані – росіяни", – сказав прес-аташе посольства Денис Тетюшін.

За попередньою інформацією, на обмінник напало угруповання з семи осіб. Уточнюється, що новина про озброєне пограбування спочатку з'явилася в газеті Bali Times. За даними видання, озброєні люди в масках увірвалися з автоматичними гвинтівками і холодною зброєю. Погрожуючи фізичною розправою, вони винесли понад $80 тис. у місцевій валюті.

Правоохоронці через кілька годин знайшли злочинців, у результаті чого виникла стрілянина. Серед нападників було шестеро чоловіків у віці 50, 60, 44, 32, 47 і 44 років, а також жінка 34 років.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...