Скрепи в люті: Український телеканал розширив мовлення в окупованому Донецьку

Тепер донеччани можуть дізнатися, як сьогодні живе вільна частина Донеччини, запевняють представники каналу.

Ілюстрація: ЖЖТелеканал "До тебе" (Донецька регіональна дирекція Національної телекомпанії України) розширив мовлення в окупованому Донецьку, повідомляють Патріоти України.

Раніше аналоговий сигнал "До ТеБе" можна було приймати лише у південній частині міста, а тепер дивитися телеканал на звичайну антену можна і в інших районах, зокрема, у Пролетарському, розташованому на заході обласного центру.

"Територія нашого мовлення постійно збільшується. Важливо, щоб наш канал був і в ефірі тимчасово окупованої території, аби тамтешні мешканці знали, як сьогодні живе вільна частина Донеччини, як вона відбудовується, розвивається, які у неї перспективи. І це краще за будь-яку агітацію і пропаганду", - зазначає директор компанії Віктор Підлісний.

Після евакуації з Донецька обласне телебачення 27 лютого 2015 року відновило мовлення під логотипом "До ТеБе". Зараз канал у цифровому й аналоговому форматах або через кабельні мережі можна дивитися у переважній більшості міст і районів Донецької області, підконтрольних українській владі. Також на більшій території регіону в FM-діапазоні доступне радіо "Голос Донбасу".

Нагадаємо, 2 грудня в селі Чонгар заклали перший блок під будівництво телерадіокомунікаційної вежі, яка буде сприяти подачі українського мовлення на територію тимчасово окупованого Криму.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...