Скрепи високодуховні: Росіянка таємно закопала чоловіка заради його пенсії

Місцева листоноша помітила, що літній чоловік, якому вона регулярно приносила скромну подачку від "процвітаючої наддержави", надто вже довго перебуває "у від'їзді"
Росіянка пішла на злочин заради пенсії чоловіка. Фото: propfr.ru.

Російські пенсіонери, незважаючи на свою бідність, часто є найбільш заможними людьми в тотально безробітних селах, однак і цього багатьом з них мало. Тому в хід йде кмітливість, нехай іноді і похмура. У Тульській області судитимуть жінку, яка таємно закопала в погребі свого померлого чоловіка, щоб отримувати пенсію замість нього, передають Патріоти України із посиланням на регіональне видання "Тульські новини".

Розкрилася вся історія випадково: місцева листоноша помітила, що літній чоловік, якому вона регулярно приносила скромну подачку від "процвітаючої наддержави", надто вже довго перебуває "у від'їзді", а розписується за нього у відомості і отримує гроші чоловіка завжди дружина. Співробітниця "Пошти Росії" проінформувала про підозрілий факт поліцію, яка і вивела "невтішну вдову" на чисту воду.
- На данный момент нами уже утверждено обвинительное постановление по уголовному делу в отношении 53-летней жительницы Арсеньевского района гражданки Т., - розповіла журналістам районний прокурор Ольга Єрмакова. - В ходе дознания было установлено, что обвиняемая в целях реализации своего умысла, направленного на хищение пенсии, полагающейся ее супругу С., 10 сентября 2017 самовольно захоронила своего умершего 4 днями ранее мужа в яме от бывшего погреба во дворе своего дома. После этого Т., умалчивая факт смерти своего мужа, незаконно получила за сентябрь и октябрь 2017 года причитающиеся ему денежные средства на общую сумму 26202 рублей 58 копеек, тем самым причинив Российской Федерации в лице Пенсионного Фонда России материальный ущерб на указанную сумму.

Кримінальну справу стосовно дами передпенсійного віку було порушено за частиною 1 статті 159 КК Російської Федерації - "Шахрайство". Вона передбачає покарання аж до двох років позбавлення волі, щоправда, з урахуванням першої судимості і хороших характеристик, у жінки є всі шанси відбутися умовним терміном. А ось гроші в розмірі 26202 рублів і 58 копійок однозначно доведеться повернути до Пенсійного фонду.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...