Скрепи високодуховні: У Петербурзі держслужбовцям США підмішали наркотик для зґвалтування - ЗМІ

Спробу отруєння держслужбовців було здійснено в листопаді минулого року. Одного з американців було госпіталізовано, однак взяти необхідні для визначення отруйної речовини аналізи не вдалося через те, що в лікарні раптово сталося відключення електрики.

Ілюстрація:emporiogourmet.net

Двом співробітникам Держдепартаменту і Міністерства юстиції США в Петербурзі підмішали наркотики. Про це повідомляє Радіо Вільна Європа/Радіо Свобода з посиланням на джерела в адміністрації США, передають Патріоти України.

За даними видання, спробу отруєння двох держслужбовців США було здійснено в листопаді минулого року в Санкт-Петербурзі. Співробітники Держдепартаменту і Міністерства юстиції США - чоловік і жінка - приїхали до Росії за дипломатичними паспортами, для участі в конференції по боротьбі з корупцією.

Стверджується, що до їхніх напоїв, найімовірніше, в барі готелю, де вони жили, було підмішано психоактивну речовину - так званий "наркотик для зґвалтування на побаченнях". Одного з американців було госпіталізовано, однак взяти необхідні для визначення отруйної речовини аналізи не вдалося, як стверджується, через те, що в лікарні раптово сталося відключення електрики.

Аналізи, проведені згодом, вже не дали результату. Сполучені Штати не розголошували цей інцидент, однак негласно зажадали пояснень від Москви. Російська сторона у відповідь заявила про відсутність доказів спроби отруєння.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...