Скрепи високодуховні: У Росії батьки залікували дитину молитвами до смерті

Спочатку батьки виконували рекомендації медиків і давали потрібні немовляті ліки, але потім перестали їх давати, вирішивши, що щоденні молитви й так допоможуть одужати.

Горе-батьків засудив суд. Ілюстрація: соцмережі.

Суд російського міста Рязань засудив сімейну пару, яка лікувала свою новонароджену дитину молитвами, що призвело до її смерті. Про це повідомила прес-служба суду, передають Патріоти України.

Батьки були визнані винними в заподіянні смерті з необережності. Батько малюка отримав рік обмеження волі, мати - дев'ять місяців. У суді горе-батьки свою провину визнали і покаялися.
Суд встановив, що у подружжя народилася дитина з вродженим захворюванням і їй було призначено необхідне лікування. Спочатку батьки виконували рекомендації медиків і давали потрібні немовляті ліки, але потім перестали їх давати, вирішивши, що щоденні молитви допоможуть одужати. Таке «лікування» спричинило погіршення стану здоров'я малюка з подальшим настанням його смерті.
Як пише МК, новонародженому потрібна була довічна гормональна терапія. Батькам лікарі роз'яснили, що при відмові від лікування дитина може померти. Пізніше вони начиталися в інтернеті статей про захворювання і вирішили не давати препарати. В результаті тримісячна дитина померла.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...