Скрепи високодуховні: В онкоцентрі Москви знайшли 4 мумії і ногу, які готували до продажу

Тіла знайшли в ході внутрішньої перевірки в трьох дерев'яних ящиках всередині морозильної камери.

Центр онкології Блохина. Фото: соцмережі.

На території Національного медичного центру онкології імені Блохіна в Москві знайшли чотири тіла і ногу, які пролежали там близько десяти років і перетворилися в мумії. Слідчі вважають, що їх готували до продажу. Про це першим повідомив Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Зі свого боку, в прес-службі онкоцентру підтвердили дану інформацію і заявили, що в зв'язку з тим, що довгий час родичі не приходили, трупи вирішили передати в поліцію. "Адміністрацією ФГБУ "НМІЦ онкології ім. Н. Н. Блохіна" МОЗ РФ 17.12. 2018 у зв'язку з тривалою незатребуваністю родичами чотирбох трупів було прийнято рішення про їх передачу до правоохоронних органів відповідно до законодавства РФ", — зазначили в прес-службі медичної організації.

Слідчий комітет повідомив, що тіла знайшли в ході внутрішньої перевірки в трьох дерев'яних ящиках всередині морозильної камери. Поліція прийшла зранку 19 грудня у поліклініку і вилучила медичні журнали обліку смертей по всім померлим пацієнтам за останні десять років.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, слідчі вважають, що тіла померлих пацієнтів, за якими не приходили родичі, продавали на експонати в спеціальні лабораторії і музеї. Підозрюють, що працювала ціла бригада лікарів всередині онкоцентру.

Також на каналі зазначили, що це може бути не єдиний випадок тому, що частина документів була втрачена, з підшивок зникли сторінки відразу за кілька років з даними десятків пацієнтів. Поліція думає, що їх тіла вже могли продати.

Схему виявили в кінці листопада, коли в лікарню прийшов новий головний лікар Іван Стіліді. Він розпорядився провести ревізію, у ході якої і знайшли тіла померлих. Журналісти додали, що у даній справі допитають колишнього головлікаря клініки Михайла Давидова. Будучи керівником клінікою, він лікував зірок першої величини — у тому числі відомого співака Йосипа Кобзона, який помер від раку в серпні цього року.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...