Скрепи вже готувалися до смерті: "Ядерний гриб" у небі налякав жителів Росії (фото)

Незважаючи на нібито непогані відносини із Північною Кореєю, росіяни чомусь згадали її у якості можливого джерела атаки.

"Ядерний гриб" над російським містом. Фото: соцмережі.

У небі над містом Балаково Самарської області (Росія) з'явилася хмара, що за формою нагадує "гриб", як після вибуху атомної бомби, передають Патріоти України.

У соцмережах фото незвичайного природного явища викликали паніку. Деякі користувачі припустили, що почалася Третя світова війна. Також згадали і про кризу навколо ядерної програми Північної Кореї.

Однак інші користувачі заспокоїли земляків. Вони звернули увагу, що якщо б це був справжній ядерний вибух, то це були б їх останні в житті коментарі в соцмережах. У той же час начальник відділу обслуговування регіонального гідрометцентру Світлана Цветайло пояснила появу "гриба", передає "СарІнформ".

"До нас прийшов холодний фронт з Самарської області і теплий з Волгоградської. Важливо враховувати особливості Балаковського району: це промислова зона, там Волгоградське водосховище, атомна станція зі своїми величезними резервуарами, в яких знаходиться вода. Ще один важливий фактор: температура повітря зовсім не залежить від Сонця - вона залежить від того, як прогрівається поверхня Землі. Грунт гріється дуже сильно, вода - навпаки. Виникає контраст. Під час зіткнення різних повітряних мас і виникають такі химерні хмари", - сказала вона.

За словами синоптика, в нижній частині хмари температура дорівнює приблизно нулю, а на самій її вершині падає до -70... -75 градусів. Варто зазначити, що "ядерну" хмара спостерігали 26 червня також жителі Башкирії.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...