Скидаючи/надягаючи маски: Нардеп від БПП анонсував відвідування ТБ-ефіру в костюмі клоуна

Олексій Гончаренко дещо помилився зі своїми прогнозами щодо Володимира Зеленського. Тепер доведеться "розплачуватися".
Олексій Гончаренко. Фото: Слово і Діло.

Народний депутат від БПП Олексій Гончаренко пообіцяв виконати своє передноворічне обіцянку і прийти в телеефір в костюмі клоуна. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Нагадаємо, переодягнутися в костюм блазня на публіці Гончаренко змусила промова зірки "Кварталу 95" Володимира Зеленського про готовність стати президентом. Користувачі соцмереж невпинно нагадували нардепу про його обіцянку. "Я помню о своем обещании. Мужик сказал, мужик сделал. Скоро в эфире", - написав він. Втім, час і назву телеканалу політик тримає в таємниці.
Також Гончаренко в жартівливій формі озвучив імена деяких міністрів, які, на його думку, будуть призначені в разі перемоги Зеленського: "Итак: Дарт Вейдер - министр обороны, Скрудж Макдак - министр финансов, Мэри Поппинс (Наталья Андрейченко) - министр образования и науки, Доктор Хаус (Хью Лори) - министр здравоохранения, Шерлок Холмс (Бенедикт Камбербэтч) - министр внутренних дел, Дэнни Оушен (Джордж Клуни) - министр экономического развития и торговли, Джеффри Лебовски (Джефф Бриджес) - министр молодежи и спорта, а Альбус Дамблдор - министр иностранных дел".


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...