Слава друзям України: Збірна Хорватії у напруженому півфіналі вирвала перемогу у Англії (відео)

В додатковий час Манджукіч скористався помилкою захисників збірної Англії, і вибігши з-за спини, пробив повз воротаря.

Хорвати перемогли англійців!. Фото: 24 канал.

Збірна Англії та Хорватії другими визначали фіналіста Чемпіонату світу. Команда, яка програла, мала грати матч проти збірної Бельгії за третє місце. Однак для цього довелося зіграти екстра-тайми. Англійці вийшли вперед вже на 5-ій хвилині. Поблизу штрафного майданчика збили Аллі, і Тріпп'єр бездоганно виконав штрафний, пробивши над стінкою під саму перекладину, передають Патріоти України.

Могли невдовзі англійці й подвоїти рахунок. Кейн з першого разу не переграв Субашича, а на добиванні з гострого кута попав у штангу. Перерва більше пішла на користь хорватам. Команда заграла більш і почала створювати моменти. Відзначитися вдалося лише на 68-ій хвилині. Після навісу з флангу Перішич випередив одразу двох суперників та ногою в дотик в повітрі пробив по воротах Пікфорда.

Вже за мить хорвати могли виходити вперед, але після удару "картатих" м'яч влучив у стійку. Матч так і закінчився в нічию 1:1 (третя гра поспіль для хорватів у плей-оф Чемпіонату світу, яка закінчується з таким рахунком). А вже в додатковий час Манджукіч теж скористався помилкою захисників збірної Англії, і вибігши з-за спини, пробив повз воротаря.

Хорватія – Англія 2:1

Голи: Перішич, 68, Манджукіч, 109 – Тріпп'єр, 5

Хорватія у фіналі 15 липня зіграє зі збірною Франції. Англійці за день до цього зустірнуться зі збірною Бельгії у матчі за третє місце.

Вже на 5-й хвилині матчу англійці відкрили рахунок зусиллями Тріпп'єр, який класно виконав штрафний удар.

Гол Тріпп'єра:

На 68-й хвилині Іван Перішич відгукнувся на подачу з правого флангу і зрівняв рахунок в матчі.

Гол Перішіча:

На 109-й хвилині Маріо Манджукич вирвався один на один з Пікфорд і вивів Хорватію вперед.

Гол Манджукича:

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...