"Слава нації! Смерть Російській Федерації!": Ярош похвалився страхітливим сімейним знімком з 15 автоматами (фото)

Дмитро Ярош пообіцяв, що зробить все, щоб Україна, в якій буде рости і жити його онук Устим, була вільною Козацькою державою.

Справжні "бандерівці". Фото: соцмережі.

Сьогодні, 2 грудня, позафракційний народний депутат Дмитро Ярош взяв участь в церемонії хрещення свого онука Устима. Про це Патріотам України стало відомо з повідомлення Дмитра Яроша на його сторінці в Facebook.

«Сьогодні похрестили онука Устима. Українці – Козацька нація. Козаки – вільні, самодостатні, озброєні люди. Зроблю все, щоб Україна, в якій буде рости і жити Устим, була вільною Козацькою державою. Многая і благая літа ще одному українському християнинові – Устимчику! Нехай зброя буде в руках українських для захисту держави, сім’ї, прав і свобод! Слава Нації! Смерть російській федерації», - написав депутат на своїй сторінці в Facebook.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...