"Слава Україні!": Хорватські фанати засудили рішення національної футбольної федерації щодо Вукоєвича

Вболівальники загребського "Динамо зробили текстівки проти рішення хорватської федерації футболу відсторонити Огнєна Вукоєвича від збірної через відео, де він присвячує перемогу хорватської збірної Україні.

Відсторонення екс-півзахисника київського "Динамо" та збірної Хорватії Огнєна Вукоєвича від роботи в своїй національній збірній викликало обурення у фанатів загребського "Динамо", повідомляють Патріоти України.

Уболівальники вивісили банери на підтримку Вукоєвича і закликали Федерацію футболу змінити своє рішення. Про це повідомляється на сторінці ultras.org.ua - Ультрас України у Facebook.

Нагадаємо, Огнєн Вукоєвич був виключений із хорватської делегації після перемоги над Росією, коли вони з Домагоєм Відою записали ролик зі словами: "Це за "Динамо"! За Україну! Слава Україні!".

Опублікував: Тетяна Ісічук

Одноклубники українського футболіста ледь не побилися за право виконати пенальті (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:44

У матчі 33 туру чемпіонату Англії з футболу лондонський «Челсі», за який виступає українець Михайло Мудрик, приймав у себе вдома «Евертон». Поєдинок завершився з рахунком 6:0 на користь господарів поля, але запам'ятається він курйозним епізодом – лондо...

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...