Слідкував за справою Зайцевої: У Харкові помер відомий журналіст

У Харкові 7 березня помер журналіст Микола Криволапов. Про це NewsRoom заявили у прес-службі мерії, повідомляють Патріоти України.

"Друзі, колеги, знайомі та просто не байдужі й не черстві люди! У нашій сім'ї сталася велика біда! У мого брата Миколи Криволапова стався сильний інсульт. Він прооперований і лежить на вентиляції легенів у четвертій "швидкій" міста Харкова", - писав 5 березня брат Криволапова Олександр.

Свою кар'єру він починав на телеканалі Simon, був зіркою місцевого телебачення в 90-ті роки, пізніше очолював низку місцевих журналістських проектів. Останнім часом багато писав про смертельну ДТП на Сумській (фігуранти справи - Дронов і Зайцева, - Ред.) і слідкував за ходом судового процесу.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова відбулося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...