"Слуга Антихриста, раскалывающий православие": "Чорний Ленін" із "ДНР" вирішив погрожувати Порошенку (відео)

Чорношкірий найманець заявив, нібито "республіка" здатна "звільнити Київ, Харків та Маріуполь".

"Чорний Ленін" любить гучні промови. Ілюстрація: соцмережі.

Один з терористів «ДНР», якого називають «чорним Леніним», записав відеозвернення до Петра Порошенка, президента України, в якому погрожує захопленням всієї території України, повідомляють Патріоти України.

«Не дай Бог ты, Порошенко, слуга Антихриста, раскалывающий православие, не дай Бог ты посмеешь напасть на «Луганскую и Донецкую народные республики», последствия для бандеровского режима будут страшными! Мы не просто отобьём бандеровскую атаку, а мы пойдем дальше: на Мариуполь, Славянск, Харьков, Киев. И тогда не только оккупированные территории Донбасса и всей «Новороссии», но и мать городов русских будет полностью освобождена от проклятой бандеровщины!», - заявив «афрореспубліканець».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...