Деруни картопляні по-українськи називаються ще терунами. Але, незалежно від назви, рецепт цієї національної страви включає в себе картоплю, цибулю і борошно, і являє собою картопляні оладки, повідомляють Патріоти України.
Картоплю почисти і потри на дрібній тертці. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю також потри на тертці, але краще дрібно поріж, щоб деруни не були рідкими, і в них не відчувалася гіркота.
Якщо картопляна маса вийшла занадто рідкою, то зайву рідину потрібно видалити. Додай в овочеву масу яйце, борошно, сіль, спеції і добре перемішай.
На сковороді розігрій олію. Столовою ложкою сформуй невеликі плоскі картопляні деруни і смаж їх, як звичайні оладки. Розмір дерунів не має бути великим, щоб вони добре просмажувалися всередині і не залишилися сирими.
Коли деруни підрум'яняться з одного боку, переверни їх на інший.
Подавай деруни картопляні зі сметаною. Деруни смачні як гарячими, так і остиглими.
33-річна американська модель та колишня зірка реаліті-шоу Стефанія Матто розкрила секрет свого теперишнього заробітку. За тиждень дівчина з Коннектикуту може отримати близько $50 тисяч на черговій послузі своїм численним підписникам, пережовуючи їжу дл...
За пів року в Україні народилися 86 795 дітей, і померли 249 002 людини. Наразі на одного малюка припадає 3 померлих, й ця ситуація незмінна протягом останніх 5 років. Найбільше народжують у столиці, а найчастіше помирають на Дніпропетровщині, передают...