Деруни картопляні по-українськи називаються ще терунами. Але, незалежно від назви, рецепт цієї національної страви включає в себе , цибулю і борошно, і являє собою картопляні оладки, повідомляють Патріоти України.
Картоплю почисти і потри на дрібній тертці. Моркву потри на крупній тертці. Цибулю також потри на тертці, але краще дрібно поріж, щоб деруни не були рідкими, і в них не відчувалася гіркота.
Якщо картопляна маса вийшла занадто рідкою, то зайву рідину потрібно видалити. Додай в овочеву масу яйце, борошно, сіль, спеції і добре перемішай.
На сковороді розігрій олію. Столовою ложкою сформуй невеликі плоскі картопляні деруни і смаж їх, як звичайні оладки. Розмір дерунів не має бути великим, щоб вони добре просмажувалися всередині і не залишилися сирими.
Коли деруни підрум'яняться з одного боку, переверни їх на інший.
Подавай деруни картопляні зі сметаною. Деруни смачні як гарячими, так і остиглими.
У Харкові засудили колишнього боксера і тренера, який убив власну дружину і викинув її тіло у під'їзд, а потім імітував непричетність, повідомляють Патріоти України.
. Убивство сталося 1 жовтня 2019 року в районі Нових Будинків. В одній із квартир баг...
У Києві начальнику відділення Дарницького управління поліції Юрію Рибянському, який зник разом із речовими доказами у справі — американськими доларами, євро та гривнями в еквіваленті 13,3 млн грн, повідомили про підозру. Про це повідомила пресслужба Ки...