Смерть дитини "від голоду" у Києві: "Колишня свекруха вбила малюка, а брехня Кулеби вбиває імідж Порошенка", - реакція мережі

Мати залишила дітей з бабусею, а не самих, а свекруха, оббрехавши маму, тепер легко отримає онучку, яку до цього відсудити не могла, пишуть експерти.

Експерти вважають, що бабуся навмисно "підставила" Владиславу Трохимчук. Фото: соцмережі

Про "голодну смерть" хлопчика у Києві, якого нібито кинула мама на 9 днів, сперечаються у мережі. Люди ставлять питання, чому уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба на боці не матері (вина якої не доведена), а бабусі, і "підтасовує під себе факти", та чому так багато фактів, озвучених поліцією та Кулебою, відрізняються, з чого можна зробити висновок про брехню. Такі думки озвучили користувачі "Фейсбуку", повідомляють Патріоти України.

Нагадаємо, за словами матері дітей, вона залишила їх з колишньою свекрухою, матір'ю її колишнього чоловіка-наркомана. Але жінка, скоріш за все, не впоралася, та, подейкують знайомі сім'ї, випадково (а може й навмисно, пише подруга мами Владислави) отруїла дітей чи просто не догледіла за ними, поки вони хворіли.

Підозрілою цю історію називає більшість друзів, знайомих та родичів як Владислави, так і бабусі діточок та їхнього батька. Дівчина доглядала за дітьми добре, каже лікар-педіатр, і крім того, переписувалася зі своїм колишнім чоловіком про подарунки їм на свята. В той час, коли були відправлені ці смс (3 грудня), Влада була впевнена, що з дітьми сидить бабуся. Але, на жаль, довіра не виправдалася, свекруха чи помстилася дівчині, чи така сама наркоманка, як свій власний син, пишуть у мережі, аналізуючи офіційні дані.

"Мати залишила дітей з бабусею, а не самих, а свекруха, оббрехавши маму, тепер легко отримає онучку, яку до цього відсудити не могла. Скоріш за все, стара жінка має психічні розлади. А Кулеба та соцопіка просто не хочуть втратити шанс розкрутити свій проект на цій темі, тому їм вигідніше звинуватити маму", - пише експерт Михайло Оріонов.

"Так она их в комнате закрыла или в квартире? В комнате нет линолеума, который, по словам Кулебы, "грызли дети", "Кулеба пиарится на смерти ребенка - и это уполномоченный по правам ребенка???", То есть мама оставила детей свекрови, та не доглядела, теперь скинула все на молодую дурочку, а сама типа не виновата???", "Теперь детей отдадут бывшей свекрови, которая сама их и заморила??? Супер!", - коментують ситуацію у мережі. А також додають: "От этой ситуации сейчас зависит имидж Порошенко! Если его уполномоченный будет дальше пиарить свой проект, и защищать какую-то бабушку, воспитавшую нарика, а маму посадит в тюрьму только за то, что она позволила бабушке посидеть с внуками, то Порошенко значит, такая же сволочь, как Кулеба, как соцопека и как свекруха этой девочки!".

На жаль, випадки з бабусями-вбивцями в Україні останнім часом не поодинокі. На Дніпропетровщині 6 грудня бабуся вбила двох онуків та повісилася, до цього таких випадків було ще декілька. Дивно, чому соцопіка не звертає на це увагу, коли дозволяє забирати дітей у батьків та віддає бабусям, не перевіряючи їх психічний стан та ставлення до онуків, спираючись на "повагу лише до похилого віку".

Сумнівний крок: Експерт пояснив, які обмеження чекають на українців призовного віку за кордоном і як їм діяти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:50

Чоловіки призовного віку, які перебувають за кордоном, для будь-якої взаємодії з державними органами тепер мають повертатися до України. За кордоном наразі недоступні будь-які консульські послуги, окрім видачі документа для повернення. З точки зору пра...

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...