Смерть його не відпускала: У Києві чоловік стрибнув з моста та після цього був збитий вантажівкою

Причини його печального вчинку поки невідомі...

Неподалік метро "Харківська" чоловік стрибнув із моста, а згодом на проїжджій частині він потрапив під колеса вантажівки. Про це повідомляє Національна поліція України.

"О 06:30 чергова частина Головного управління київської поліції отримала повідомлення про те, що на проспекті Бажана неподалік метро "Харківська" чоловіка збила машина", - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група дослідила місце події, опитала можливих очевидців та місцевих громадян. На цей час попередньо встановлено, що померлий чоловік не перебігав магістраль, а стрибнув із моста і деякий час пролежав на проїжджій частині, згодом він потрапив під колеса вантажного автомобіля.

Відомості відповідним чином зареєстровані. Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На цей час з’ясовуються причини падіння чоловіка із моста та всі обставини інциденту. Після проведення судово-медичної експертизи будуть встановлені причини смерті потерпілого.

То правду люди кажуть: "смерть не хотіла його відпускати"... На жаль, я не знаю, що штовхнуло людину на це, - бідність, алкоголь, рокове кохання, але, наразі це значення не має, за нього лише помолитися можна (на жаль, не у церкві, доки на це не дасть дозвіл правлячий архієрей).

І не це головне, головне те, що можна зробити для ще живих. Шановні брати та сестри, у очікуванні свят не зневажте близких людей, яким вкрай потрібна наша підтримка.

Зі своєї практики додам, що відчай люди дуже вміло приховують, тому намагайтеся бути щирими, жаліти один одного, не проходити повз чуже горе, хто зна як воно буде в житті... Збережемо один одного, бо ми того варті, ми ж українці.

Опублікував: Лука Радванський

Знайшов поблизу одного з селищ області: Військовий ТрО передав херсонському музею старовинний артефакт (фото)

субота, 4 травень 2024, 19:00

Український військовий Сил територіальної оборони знайшов у одному з селищ Херсонщини старовинний гарман: він передав артефакт музею. Про це повідомив Херсонський обласний краєзнавчий музей, передають Патріоти України. Як розповіли у музеї, солдат ТрО ...

Церемонію присвятили всім тваринам, які гинуть, рятуючи людей: В Одесі попрощалися з собакою, якого вбила російська ракета (фото)

субота, 4 травень 2024, 18:40

В Одесі урочисто поховали собаку з кличкою Кєтті, яка загинула внаслідок російського обстрілу міста 29 квітня. Фото з прощання опублікувало 2 травня у Facebook Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) в Одеській області, перед...