Смерть працівника Адміністрації президента: У поліції розкрили важливі деталі

Попередньою причиною смерті працівника Апарату президента Олександра Бухтатого є хронічна ішемічна хвороба серця, за результатами розтину, повідомляють Патріоти України.

Окрім того, у нього виявили перелом кісток носа. Характер і спосіб отримання цієї травми, а також остаточна причина смерті буде відома після проведення судово-медичної експертизи, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Під час огляду місця події та особистих речей чоловіка з'ясувалося, що зник його мобільний телефон.

Зважаючи на ці дані, слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за статтями "Умисне вбивство" та "Розбій".

Правоохоронці також встановили двох чоловіків, яких камери відеонагляду зафіксували поруч із померлим. Їх доставили в управління поліції, з ними спілкуються слідчі. В одного із доставлених виявили мобільний телефон потерпілого, його затримали. Тривають першочергові слідчі дії.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...