"Смерть уберегла детей от разврата": Мережу шокували слова російського богослова про пожежу в Кемерово

Залишилося тільки вогонь "благодатним" назвати...

Пожежа в Кемерово. Фото: соцмережі.

Користувачів інтернету шокували слова головного редактора вісника "На сторожі православ'я" Валерія Філімонова про те, що загибель дітей у торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово (Російська Федерація) вберегла їх "від ще гіршої долі - розбещення". Про це пишуть у соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Чи можемо ми сказати, якою була б земна доля дітей, які загинули в ТЦ "Зимова вишня"? Особливо в наш непевний час при загальному розбещенні багатьох і багатьох. Вбереглися б вони від гріха? Зберегли б себе в чистоті для нетлінного життя будучого віку або встали б на шлях смерті? Може, це було для них найзручнішим часом для переходу до вічного блаженства?" - сказав Філімонов.

"Православний антифашист Валерій Філімонов зі скрепостана вважає, що діти в Кемерово померли вчасно, тому що врятувалися від ще більшого можливого гріха. Господи, зупини їх, так далі жити не можна!", "Облив благодаттю батьків, заспокоїв, що від гріха врятувалися діти... Залишалося тільки вогонь благодатним назвати", "Ось і отримуємо церкву без сорому і совісті і богословів - моральних калік. Жоден з яких відкрито не засудив бомбардування Сирії і війну з Україною, наприклад", - пишуть в інтернеті.

Варто зазначити, що Філімонов є одним з лідерів руху "За право жити без ІНН (ідентифікаційний номер платника податків - ред.), особистих кодів і мікрочіпів". Він послідовний противник російських паспортів (на противагу радянським без графи "особистий код" і з графою "національність"), прийняття ІНН, проїзних квитків метрополітену на основі безконтактних смарт-карт з особистими даними і універсальних електронних карт.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...