Смертельна ДТП із Зайцевою у Харкові: У справі розгорівся новий скандал (фото, відео)

У Харкові 6 лютого розгорівся скандал перед судовими дебатами у справі про смертельну ДТП за участю Олени Зайцевої та Геннадія Дронова, повідомляють Патріоти України.

У перші ж хвилини адвокат Дронова оголосив судді Віктору Попрасу відвід. Під час судового процесу очікуються виступи представників обвинувачених і потерпілих.

"Секретар суду повідомила, що за допомогою системи авторозподілу визначатимуть, хто з суддів розгляне заяву про відвід", — повідомили кореспонденти на місці подій.

За словами захисту підсудного, суддя Попрас "порушував процедуру допиту, сам відповідав на запитання".

Адвокат Дронова, Сергій Перепелиця, заявив, що у його підзахисного погіршилося самопочуття. Для нього викликали швидку. "Тиск підвищений, біль у серці. Будемо брати участь у процесі, незважаючи на це", — повідомив він.

Приблизно о 14:40 у суді оголосили перерву. Зайцеву і Дронова вивели із залу засідань. О 15:15 засідання поновилося. Справа про відвід розглядатиме суддя Вікторія Чередник. Дебати розпочнуться після розгляду заяви.

На думку адвоката Перепелиці, суддя Попрас був заангажований і декілька разів порушував процесуальні норми.

Обґрунтування для відводу у Перепелиці написане на декількох сторінках. Натомість Попрас вважає всі звинувачення незначними.

Прокурори заявили, що своєю заявою Перепелиця порушив законодавство і немає ніяких приводів для відводу. Присутні в залі представники потерпілих були проти відводу.

Захист Зайцевої також висловилася категорично проти. Суд відправився в дорадчу кімнату.

Джерело: mediaport.ua

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...