Смертельна ДТП на Сумській у Харкові: Зайцева зробила зізнання (відео)

Олена Зайцева, головна підозрювана у смертельному зіткненні автомобіля Lexus з натовпом пішоходів, яке сталося в жовтні 2017 року, заявила що визнає усі пункти порушень, що їй інкримінують у обвинувальному акті, повідомляють Патріоти України.

Також вона пообіцяла ніколи більше не сідати за кермо. Таку заяву імовірна винуватиця смертельного ДТП зробила під час дебатів, що наразі тривають за цією справою.

"Я визнаю усі пункти порушень ПДР, які мені інкримінуются в обвинувальному акті. Я відчуваю свою провину. Звісно, я ніколи не сяду більше за кермо, про це не може бути й мови. Я дійсно щиро каюся, саме тому я визнаю усі позови", – наголосила Зайцева.

Також жінка пообіцяла разом з родиною погасити позови, наскільки це буде можливим. "Я готова відповідати й нести покарання, яке мені призначить суд. У мене все, дякую", — додала вона. Після цього слово на дебатах взяв її захист.

Це вже не вперше, коли Олена Зайцева визнає свою провину. Зокрема, таке було у грудні 2017 року.

"Я визнаю свою провину у ДТП і готова понести покарання, яке призначить мені суд", – казала тоді вона.

Також у березні 2018 року імовірна винуватиця ДТП на Сумській переконувала, що дуже шкодує за скоєне

"Не було дня, щоб я не думала про це, щоб не шкодувала про це, я не знаю, як буду далі жити з цим", – зазначала вона.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...