Смертельна ДТП з Hummer у Києві: Суд визначив долю Островського

26 липня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід Кирилу Островському, який нещодавно на позашляховику Hummer насмерть збив на пішохідному переході 10-річну дівчинку, повідомляють Патріоти України.

Так, суд постановив, що Островський перебуватиме під вартою без права внесення застави упродовж 60 днів, тобто до 21 вересня 2018 року.

Зауважимо, що прокуратура просила для підозрюваного утримання під вартою, побоюючись, що він може сховатись від слідства чи чинити вплив на учасників процесу.

Захист зі свого боку просив пом'якшеного заходу у вигляді нічного домашнього арешту – адвокати, зокрема, заявили, що їхній підзахисний не тікав з місця подій та намагався надати допомогу загиблій.

В 49 на нове коло: Василь Вірастюк, який залишив родину заради молодухи, вчетверте став батьком

вівторок, 16 квітень 2024, 9:40

Нові стосунки стронгмена та нардепа почалися, поки дружина з дітьми були за кордоном. Стронгмен і нардеп Василь Вірастюк зустрів нове кохання і вчетверте став батьком. Як виявилося, Василь ще задовго до скандального розлучення з другою дружиною Інною, ...

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...